Een netwerk van verkoopautomaten voor kant-en-klaar
maaltijden in de Laars van Henegouwen.

La Thiérache Gourmande

Een passie voor goed eten

Van plan om een bezoek te brengen aan Henegouwen, België? Waarom niet de gelegenheid aangrijpen om de charme van Chimay te ontdekken of te genieten van de schilderachtige schoonheid van de Lacs de l’Eau d’Heure terwijl je jezelf trakteert op een verrukkelijke, vers bereide maaltijd onderweg?

La Thiérache Gourmande is een netwerk van verkoopautomaten gelegen in de regio Henegouwen, dat een breed scala aan verse, kant-en-klare maaltijden aanbiedt. Door vakmanschap en hoogwaardige producten te combineren, bieden we gezonde recepten die aan alle smaken voldoen. Je hoeft niet van tevoren te bestellen of te reserveren. Bezoek een van onze afhaalautomaatlocaties en laat je leiden door je verlangens. Onze automaten zijn op elk moment beschikbaar en stellen je in staat om binnen enkele minuten heerlijke afhaalmaaltijden mee te nemen.

Lasagne

De onbetwiste klassieker onder de bereide maaltijden

Gehaktballetjes in tomatensaus

Een troostrijk gerecht dat zowel jong als oud zal bekoren

Vol-au-vent

Pasteitje van bladerdeeg gevuld met kippenragout

Jachtschotel

Een traditioneel gerecht waar iedereen het over eens is

Escavèche

Een regionale specialiteit met paling, omhuld met een azijnachtige saus

Salades

Een assortiment heerlijke
verse salades

Sandwiches

Een verscheidenheid aan sandwiches voor een smakelijke snack

Aperitiefschotels

Geniet samen met familie of vrienden van een smakelijk proefplankje

Barbecue

Een BBQ-assortiment voor een gezellige tijd rond de grill

Milieuvriendelijke automaten

La Thiérache Gourmande is alleen gulzig als het op een milieuvriendelijke manier kan gebeuren. Daarom zijn onze verpakkingen 100% biologisch afbreekbaar en voldoen onze automaten aan strenge normen op het gebied van milieubescherming. Ze zijn beter geïsoleerd, voorzien van een groot thermisch glas, een UV-bestendige film en LED-verlichting. Onze machines hebben ook een grotere capaciteit, zodat we het aantal leveringen kunnen verminderen. Om onnodige reizen en verspilling te voorkomen, stelt een online platform ons in staat om alles op afstand te beheren: voorraad, verkoop, prijzen, temperatuurregistraties, enzovoort.

Un réseau de distributeurs de plats préparés gourmands
dans la Botte du Hainaut.

Vers bereide gerechten

Bij La Thiérache hechten we veel belang aan lokale producten en zorgen we voor de versheid van onze ingrediënten. Daarom werken we samen met lokale partners en passen we onze recepten aan op basis van het seizoen. Maar dat is niet alles! Onze gerechten worden liefdevol zelfgemaakt. Elke dag bereidt ons team van getalenteerde koks jouw heerlijke afhaalmaaltijden voordat ze worden geleverd aan onze verschillende verkoopautomaten. Ze ontwerpen recepten die de regionale keuken vieren en zorgen voor een harmonieuze balans van voedingswaarde, zonder ooit concessies te doen aan smaak, uiteraard.

Een sociaal initiatief

Kiezen voor La Thiérache Gourmande betekent kiezen voor het ondersteunen van een partner die zich inzet voor een inclusieve samenleving. Als Aangepast Werkbedrijf bieden wij werkgelegenheden aan mensen met ziekte of handicap door hen een duurzame functie aan te bieden die is aangepast aan hun vaardigheden, en een eerlijke beloning. Wij plaatsen de mens centraal in onze activiteiten en elk recept wordt zorgvuldig, toegewijd en met passie bedacht en gemaakt. Onder begeleiding van opgeleide coachs zorgen onze koks voor de verfijning van lokale producten en streven ze naar heerlijke en gezonde maaltijden. Nieuwe recepten worden regelmatig ontwikkeld om de smaken te diversifiëren en alle smaakpapillen te verleiden.

Onze partners

La Botte Paysanne (Sivry-Rance), La Boucherie Du Lac (Virelles), La Boucherie Depret (Macon), la ferme de la Sauvenière (Hemptinne), Au petit marché (Chimay)… We werken samen met tal van lokale partners om de smaakpapillen te verwennen, van Momignies tot aan de Lacs de l’Eau d’Heure.

Onze afhaalautomaten

Op dit moment zijn we aanwezig op drie verkooppunten: op Camping des Lacs de Falemprise (Rue de Falemprise 1, 5630 Cerfontaine), bij Louis Delhaize in Boussu-lez-Walcourt (Chaussée de Beaumont 80, 6440 Froidchapelle) en bij La Thiérache Bois (Rue de la Poterie 22, 6464 Forges).

Cerfontaine

La Thiérache Chimay

Froidchapelle

Neem contact met ons op

Telefoon

+32 60 51 20 59

Adres

1 Zone industrielle
6590 Momignies

E-mail

info@lathierache.be

Volg ons